logo songteksten.net

'Nicki Minaj gaat wel degelijk trouwen'

LOS ANGELES - Nicki Minaj hield in de rechtbank haar mond dicht over een aanstaande trouwerij met Meek Mill, al zei zijn advocaat wel dat Meek haar als echtgenote wil. Wel erkende ze dat ze een serieuze relatie hebben.

Bronnen van TMZ zeggen dat Nicki ervan overtuigd is dat ze binnenkort met hem voor het altaar staat. De rapper is in haar eigen vriendenkring erg open over haar huwelijkswens. Haar vrienden zeggen TMZ dat ze smoorverliefd is en van hem houdt.

Donderdag verscheen Nicki in de rechtbank om hem bij te staan in een rechtszaak tegen hem. Hij moest zich tegenover de rechter verantwoorden waarom hij afgelopen maand in zijn proeftijd zonder toestemming Philadelphia had verlaten om de uitreiking van de American Music Awards bij te wonen.

Hoewel Nicki in het getuigenbankje het woord huwelijk niet in de mond nam, vertellen vrienden dat ze hem wel degelijk haar jawoord geeft. Toch is Nicki nog niet verloofd. De glimmende ring waarmee ze deze week op Instagram pronkte, bleek een verjaardagscadeau.

De rechtszaak tegen Meek Mill gaat over een week verder.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren