logo songteksten.net

Eddy Zoëy baalt van boetes op oudjaarsdag

LEIDEN - Eddy Zoëy baalt als een stekker. Hij sluit het jaar af met een vervelende financiële tegenvaller. De televisiemaker ontdekte op oudejaarsdag vier enveloppen met verkeersboetes van in totaal maar liefst 600 euro. In een filmpje op zijn website laat hij weten dat hij er bepaald niet van gecharmeerd is dat de boetes uitgerekend op oudejaarsdag op de mat vallen.

Zoëy kreeg de boetes omdat hij twee maanden geleden te hard reed toen hij een dagje met zijn kinderen op stap was. Hij nam zijn kinderen begin november mee naar onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum Naturalis in Leiden. Een duur uitje, zo blijkt nu.

"Het is bijna twee maanden later. Ik heb dus klaarblijkelijk ergens in Alphen aan den Rijn en in de buurt van Zoeterwoude op zowel de heen- als de terugweg ergens waar ik 70 mocht rijden, 90 gereden. Ik heb alleen nergens gevoeld dat ik, waar dan ook, echt te hard heb gereden'', vertelt hij geïrriteerd. "Effe zo vlak voor het nieuwe jaar. Met de hartelijke groeten van CJIB uit Leeuwarden.''

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren