logo songteksten.net

'Katie Holmes verloofd met Jamie Foxx

LOS ANGELES - Katie Holmes en Jamie Foxx gaan trouwen, beweert InTouch Weekly. De 37-jarige actrice werd afgelopen week in Los Angeles gezien met een diamanten ring om haar vinger.

Katie en Jamie zouden al twee jaar lang in het geheim aan het daten zijn. ''Ze zijn er klaar voor om de wereld te vertellen dat ze een koppel zijn, een verloofd koppel welteverstaan. Ze hebben de opties van stiekem trouwen of een kleine, intieme ceremonie ergens ver weg besproken'', vertelt een vriend van de twee aan OK! Magazine. ''Ze zijn gelukkig.''

Helemaal genieten van haar geluk kan Katie niet. Ze zou doodsbang zijn voor haar ex-man Tom Cruise. ''Ze is bang dat hij boos zal zijn dat Suri een nieuwe vaderfiguur krijgt en dat hij daarom zich weer met haar en Suri's leven gaat bemoeien.'' De angst voor Toms reactie zou ook de reden zijn dat Katie en Jamie hun relatie al zo lang verborgen houden.

Holmes was van 2006 tot en met 2012 getrouwd met Cruise. Saillant detail is dat Foxx een vriend is van de 53-jarige Mission Impossible-ster. Ze waren in 2004 samen te zien in de film Collateral.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren