logo songteksten.net

Emotionele uitvaart man Céline Dion

MONTREAL - Céline Dion heeft vrijdag afscheid genomen van haar man en ontdekker René Angélil, die vorige week op 73-jarige leeftijd overleed na een slepende strijd tegen keelkanker. Fans over de hele wereld konden de uitvaart live volgen via internet.

De begrafenis vond plaats in de Notre-Dame Basilica in Montreal waar de Canadese zangeres haar echtgenoot 21 jaar geleden het jawoord gaf. Dion liep hand in hand met hun vijfjarige tweelingzoons Nelson en Eddy de kerk in en legde bloemen op de kist van Angélil.

Hun oudste zoon René-Charles van veertien kwam binnen met de moeder van Dion. De tiener hield later een emotionele toespraak waarin hij zich gelukkig prees te zijn opgegroeid in een gezin met zoveel liefde. "Ik hou van je, papa", zei René-Charles zowel in het Frans als het Engels.

Honderden fans, familieleden, vrienden, politici en sterren waren erbij om het rouwende gezin te steunen. Tijdens de uitvaart werden diverse nummers van Dion afgespeeld, waaronder All the Way en Trois Heures Vingt. Donderdag werd al een wake voor Angélil gehouden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren