logo songteksten.net

Armin van Buuren verrast Vrienden van Amstel

ROTTERDAM - Armin van Buuren heeft maandagavond eenmalig een verrassingsoptreden gegeven bij De Vrienden van Amstel Live! Samen met Kensington bracht Armin voor het eerst hun single Heading Up High live ten gehore.

Later op de avond verscheen Van Buuren nogmaals op het podium en volgden de hits This Is What it Feels Like en Another You in duet met Mr. Probz. "Ik ben al jaren met De Vrienden van Amstel LIVE! in gesprek over een samenwerking, maar door mijn drukke schema was het tot nu toe onmogelijk om erbij te zijn in Ahoy", zegt Armin van Buuren.

"Het is te gek om een avond onderdeel te mogen zijn van deze bijzondere show in Nederland. Leuk om samen te zijn met alle collega-artiesten en natuurlijk gaaf om samen met Kensington onze single voor het eerst live te kunnen doen als try-out voor onze aanstaande wereldtournee.”

De achttiende editie van De Vrienden van Amstel LIVE! telt nog vier shows op 27, 28, 29 en 30 januari. In totaal ontvangt Amstel 125.000 bezoekers tijdens de uitverkochte concertreeks.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren