logo songteksten.net

Glennis Grace heeft geen contact met moeder

ALMERE - Glennis Grace heeft momenteel geen contact met haar moeder, die haar als kind sloeg. De zangeres doet deze onthulling in het blad Kek Mama.

"Mijn moeders handjes zaten los, die van mijn vader gelukkig niet. De angst die ik heb gehad voor mijn moeder - dat mag geen enkel kind overkomen." De 37-jarige Glennis beseft pas sindskort dat haar jeugd 'niet normaal' was. Dat heeft ze te danken aan therapie, en aan haar vriend Robert Biesewig, met wie ze nu twee jaar samen is.

Omdat ze zelf te maken had met een aggressieve moeder en ouders met veel ruzie, wil Glennis het in de opvoeding van haar eigen zoontje Thony van negen heel anders aanpakken. Daarom is ze niet meer bij Thony's vader Moos, met wie ze vaak ruzie had. "De laatste tijd gaan Moos en ik beter met elkaar om", vertelt Glennis. "Ik moet soms op mijn tong bijten, dat lukt als ik aan Thony denk. Voor hem is het zo’n verschil als papa en mama relaxed met elkaar omgaan."

Ook neemt Glennis meer tijd voor haar kind. "Ik vind nee zeggen lastig, zeker als mensen me proberen over te halen, maar ik kan het sinds kort wel. Werken kan ik tot ik doodga, nu is Thony nog jong."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren