logo songteksten.net

Guus Meeuwis zwicht voor dochter

HILVERSUM - De dochter van Guus Meeuwis heeft haar vader ervan overtuigd Marco Borsato op te volgen als coach in The Voice of Holland. Guus vertelt in het AD dat haar mening de doorslag gaf na een half jaar dubben.

''Ik ben gaan praten met de oude en huidige coaches. Allemaal zeiden ze dat het gewoon echt heel leuk is om te doen, dat vond Anouk bijvoorbeeld ook. Het wekte nieuwsgierigheid bij me op. Mijn dochter zei 'Pap, je kunt niet wéér nee zeggen. Ik vind het leuk als je het gaat doen'. Als zij er zo in staat, moest ik maar eens zwichten."

"Ik had echt de behoefte om eens niet zo koppig te zijn en te luisteren naar mijn dochter'', zegt Guus. ''Ik werd een half jaar geleden al benaderd om coach te worden voor het zevende seizoen. Ik heb al die maanden gesprekken gevoerd. Nee, het is niet zo dat ik allemaal eisen had. Totaal niet zelfs, dat ligt niet in mijn aard. Het lag aan mijn getwijfel. John de Mol is een enthousiaste man, maar hij weet ook dat de beslissing bij mij ligt. Op een gegeven moment moet je mans genoeg zijn om ja of nee te zeggen. Zij moeten ook verder. Mijn besluit om mee te doen is vrij vers."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren