logo songteksten.net

Jody Bernal vluchtte in drank en drugs

HILVERSUM - Jody Bernal heeft een behoorlijk wild leven achter de rug. De zanger vertelt in Shownieuws dat het vroeger 'een standaard ritueel' was om verschillende soorten drugs door elkaar te gebruiken.

Het leven van Bernal stond op zijn kop toen hij in 2000 op achttienjarige leeftijd een zomerhit scoorde met Que Si Que No. Zo kreeg hij veel aandacht van fans en mocht hij overal optreden. Het succes overviel hem. "Het was heel heftig", zegt Jody. "Je wordt een kinderidool, er wordt heel anders naar je gekeken. Mensen veroordelen je meteen, dat was heel moeilijk."

Bernal vluchtte in drank en drugs. "Het was een standaard ritueel, ik vond MDMA heel relaxt om te gebruiken, begon met alcohol en dan een pil, dan cocaïne en dan meestal wat GHB of een blowtje om de scherpe randjes eraf te halen, zo kwam ik de avond door", blikt de artiest terug. "Ik zag het elke dag licht worden, het was verschrikkelijk. Dat vluchtgedrag had ik wel heel erg."

Jody, nu 34 jaar oud, is zijn wilde haren inmiddels lang en breed kwijt. Hij en zijn vrouw Melissa verwachten deze zomer hun eerste kindje. "Dat is heel mooi, ik ben er blij mee en trots op dat we samen nu een kind krijgen en dat is wel echt heel bijzonder, ja."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren