logo songteksten.net

Glennis Grace: tante Wil wil aandacht

AMSTERDAM - Glennis Grace heeft met verbazing kennisgenomen van de uitspraken van haar tante Wil in De Telegraaf. Volgens de 37-jarige zangeres probeert de vrouw over haar rug aandacht te krijgen.

Wil Becht reageerde in de krant furieus op een interview dat Glennis onlangs gaf aan het blad Kek Mama. Daarin onthulde ze het contact met haar moeder Cobie te hebben verbroken. "Mijn moeders handjes zaten los, die van mijn vader gelukkig niet", aldus de zangeres. "De angst die ik heb gehad voor mijn moeder - dat mag geen enkel kind overkomen."

Tante Wil sprak van 'pure leugens en een 'grof schandaal'. Zij beweert dat Glennis ernstige psychische problemen en driftbuien heeft. Een woordenwisseling tussen moeder en dochter zou vorig jaar juni zelfs zijn uitgemond in een vechtpartij. "Kun je je voorstellen? Een dochter die haar moeder afranselt? Na alles wat ze voor haar heeft gedaan?"

Geen klappen

Glennis wil niet te diep ingaan op dat incident, maar volgens haar was er alleen sprake van een flinke ruzie. "Wat er nu wordt gezegd, is absoluut niet waar", zei ze in RTL Boulevard. "Er is wat gebeurd op die dag, het is inderdaad heftig losgebarsten van beide kanten, alleen ik heb geen klappen uitgedeeld. Dat zou ik ook nooit doen, want het is mijn moeder."

"Deze tante waar het over gaat, die is daar niet eens bij geweest, die pikt haar shine nu even, omdat ze heel graag in de belangstelling wil staan", vervolgde Grace. "Dat mag, ze mag opkomen voor haar zuster, maar op zo'n manier... Mijn neefjes worden nu lastiggevallen door pers en fotografen bij school. Het wordt zo aangedikt door deze mevrouw."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren