logo songteksten.net

Kinderen houden Kristin Cavallari op de been

NEW YORK - Ze verloor haar broer en kwam zelf even later in het ziekenhuis terecht na een auto-ongeluk. Maar haar kinderen houden de voormalig realityster positief, vertelt ze aan E! News.

"Ik heb zoveel kracht gevonden in de kinderen, vooral Saylor", zegt ze over haar dochter die in november werd geboren. "Als er tragische dingen gebeuren en je hebt kleine kinderen kan je niet uit elkaar vallen. Ik heb goede en slechte dagen, maar als ik naar mijn kinderen kijk ben ik zo dankbaar dat ik ze heb en dat ze allemaal gezond zijn." Ook haar man verdient lof: "Ik heb een geweldige man en daar gaat het allemaal om."

Kristin is nog steeds herstellende van haar auto-ongeluk waarbij haar elleboog ontwrichtte. "Eerst kon ik mijn hand amper bewegen. Ik kon mijn dochter niet vasthouden en mijn man moest helpen bij de borstvoeding. Dat was niet erg sexy." Inmiddels gaat het al wat beter: "Ik kan mijn arm nog niet volledig recht houden of buigen, maar dat lukt vroeg of laat wel weer. Ik heb mijn arm nog en zit niet in het gips, dus ik ben dankbaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren