logo songteksten.net

Rob Schneiders dochter Elle King is verloofd

SAN FRANCISCO - Acteur en komiek Rob Schneider mag binnenkort zijn dochter Elle King naar het altaar brengen. De Amerikaanse zangeres en actrice Elle gaat trouwen. Haar vriend Fergie vroeg haar zaterdag ten huwelijk op het water onder de Golden Gate Bridge in San Francisco.

''Fergie vroeg me met hem te trouwen. Dat deed hij op een zeilboot onder de Golden Gate Bridge. Ik zei ja'', meldt Elle King (26) op Instagram bij een foto van het bijzondere zeiltochtje. De zangeres verkondigde het goede nieuws later op de dag tijdens het Rolling Stone Super Bowl-feest. ''Ze zei dat ze haar moeder er nog niet over had gebeld en hoopte dat ze hier niet boos over zal zijn'', zegt een insider tegen Us Weekly. De uit Schotland afkomstige Fergie maakt op Instagram ook melding van hun trouwplannen. ''Ik vroeg deze meid of ze met me wilde trouwen en onder de Golden Gate Bridge zei ze ja."

Tanner Elle Schneider (Elle King) had in 1999 een kleine rol in Deuce Bigalow: Male Gigolo, waarin haar vader de hoofdrol speelde. Vorig jaar kwam haar debuutplaat Love Stuff uit met daarop de single Ex's & Oh's die is genomineerd voor twee Grammy's. Elle King is de dochter uit Robs eerste huwelijk, met voormalig model London King.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren