logo songteksten.net

Zayn Malik doet wat One Direction niet lukte

LOS ANGELES - Zayn Malik, voormalig lid van One Direction, heeft bereikt wat One Direction nooit is gelukt: hij heeft de eerste plaats in de hitlijsten bereikt. En niet alleen in de VS voert de zanger de hitlijsten aan: in 59 andere landen veroverde zijn single Pillowtalk eveneens de hoogste positie.

Zayn Malik kwam deze week op nummer 1 binnen in de US Billboard Hot 100. Hoewel One Direction enorm populair is in de VS, was nummer 2 de hoogste plaats die ze ooit wisten te halen. Dat de prestatie van Zayn Malik er eentje van formaat is, blijkt bovendien wel uit het feit dat het pas de 25e plaat is die vanuit het niets op 1 binnenkomt. Hij volgt daarmee het voorbeeld van Adele. Zij kwam met de single Hello eveneens op de eerste plaats binnen in de lijst.

De 23-jarige Malik is verguld met zijn succes. Hij bedankte zijn fans maandag op Twitter. "Wat gebeurt er allemaal! Ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik ben en hoeveel liefde ik vandaag voel. Bedankt dat jullie dit mogelijk maakten", schrijft hij.

De videoclip van Pillowtalk, waarin een rol is weggelegd voor zijn vriendin Gigi Hadid, is al 62 miljoen keer bekeken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren