logo songteksten.net

Mark van Eeuwen is Petrus in The Passion

AMERSFOORT - Acteur Mark van Eeuwen speelt dit jaar de rol van Petrus in het muzikale spektakel The Passion van de EO en de KRO. Dit verklapte Albert Verlinde dinsdag in RTL Boulevard. Een woordvoerder van de EO heeft de deelname van de acteur, bekend van de musical The Bodyguard en Flikken Rotterdam, inmiddels bevestigd.

The Passion wordt opgevoerd op Witte Donderdag 24 maart in Amersfoort. Aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers wordt het paasverhaal over de laatste uren in het leven van Jezus verteld, een rol van Martijn Fischer. Zangeres Ellen ten Damme vertolkt de rol van Maria. Cabaretière Lenette van Dongen is de verteller van het lijdensverhaal van Jezus.

Xander de Buisonjé speelt tijdens de komende editie de rol van Judas de verrader. Sofie van den Enk neemt de taak van verslaggever op zich. De KRO-presentatrice ondervraagt de mensen die met het lichtgevende kruis door Amersfoort lopen.

Met Mark van Eeuwen erbij is de cast nu op één acteur na compleet. Binnenkort wordt bekend wie de rol van Pilatus gaat spelen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren