logo songteksten.net

Will Smith laat kinderen hun gang gaan

LONDEN - Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett-Smith houden er een relaxte manier van opvoeden op na. Toch twijfelt Smith wel eens. "Misschien zijn we te ver doorgeschoten."

In een interview op BBC Radio 1Xtra wordt Smith gevraagd of hij zijn kinderen bewust 'een hoop vrijheid' geeft. "Ja, ik denk dat dat misschien wel eens een fout kan zijn", lacht Smith. "Misschien zijn we wel te ver gegaan."

Dj A.Dot vraagt Smith daarna hoe de acteur er mee om zou gaan als zijn zoon Jaden vrouwenkleren zou dragen. "Als artiest heb je een krachtige eigenschap die we als ouders aanmoedigen", zegt Smith. "Je moet de grens opzoeken, je moet dingen proberen, je moet je goed voelen bij dingen waar andere mensen het niet mee eens zijn en je moet je goed voelen bij dingen die wel eens mis kunnen gaan."

"Jaden kent totaal geen angst. Hij doet alles", voegt de acteur daar aan toe. "Dat is als ouder behoorlijk beangstigend, het is zelfs angstaanjagend, maar hij is volledig bereid te leven en te sterven op basis van zijn eigen artistieke beslissingen en hij maakt zich niet druk om wat andere mensen denken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren