logo songteksten.net

Khloé en Lamar samen naar Kanye's modeshow

NEW YORK - Lamar Odom is weer op de been. Hij zal samen met zijn ex Khloé Kardashian de modeshow van Kanye West bijwonen, weet Us Weekly te melden.

Het had weinig gescheeld of de voormalig basketballer had het loodje gelegd nadat hij in oktober bewusteloos werd aangetroffen in een bordeel. Toch ontwaakte hij uit zijn coma en dankzij de zorg van zijn ex Khloé gaat het steeds beter. Met het bezoek aan de modeshow in New York treedt Odom weer voor het eerst in het openbaar.

De presentatie van het derde seizoen van Yeezy, het label van modeontwerper Kanye West, wordt zoals gebruikelijk bijgewoond door veel familieleden. Zijn vrouw Kim is samen met haar zussen Kourtney, Kylie en Kendall al in New York aanwezig om de show bij te wonen.

Khloé blies haar echtscheiding met de sporter af zodat ze zeggenschap had over de medische beslissingen voor een toen bewusteloze Lamar. Of ze zich volledig zal verzoenen met haar ex is nog niet duidelijk; pas zette ze wel een punt achter haar romance met James Harden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren