logo songteksten.net

Afgevallen Sam Smith verbaast fans

LOS ANGELES - Het gaat hard met de afvalrace van Sam Smith. De zanger is zoveel afgevallen dat zijn fans zich zorgen beginnen te maken.

"Eet alsjeblieft iets." "Je bent te slank! Blijf gezond!" "Wat is er in hemelsnaam gebeurd?" Het zijn slechts een paar reacties op een foto die een magere Sam woensdag met zijn volgers op Instagram deelde. Vorig jaar begon hij aan een dieet waarmee hij naar verluidt al meer dan 20 kilo is afgevallen. De 23-jarige meldde vorig jaar dat hij het boek Eat. Nourish. Glow. gebruikte om zijn dieet te bepalen.

Zijn overgewicht zat hem al een tijdje dwars, zo onthulde hij vorig jaar in een interview met de Australische tv-show 60 Minutes. "'Wanneer iemand mij dik noemt dan raakt dat me meer dan wanneer iemand mij uitscheldt voor homo. Dan denk ik alleen maar: ik ben homo en ik ben er trots op'', vertelde hij. Als het om zijn gewicht ging raakte dat een gevoeligere kwestie: "Toen het niet zo goed met mij ging op school of wanneer het niet meezat met de muziek, dan ging ik eten en eten. Ik voelde me beter door te eten. "

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren