logo songteksten.net

Kendall Jenner klaagt huidbehandelaar aan

LOS ANGELES - Kendall Jenner is niet blij dat een bedrijf haar foto heeft gebruikt om huidbehandelingen te promoten. Het model eist 10 miljoen dollar (8,8 miljoen euro) schadevergoeding, meldt TMZ.

De 20-jarige raakte van haar jeugdpuistjes af door de zogenaamde Laser Genesis-behandelingen. Het verantwoordelijke bedrijf maakte vervolgens gretig gebruik van dat feit door haar foto te gebruiken voor promotie van de behandeling. "Het recht om de naam en het gezicht van Kendall Jenner te associƫren met een product of dienst is alleen voorbehouden aan Kendall Jenner zelf en is wettelijk beschermd", meldt Kendalls advocaat Todd Wilson.

In de rechtszaak wordt duidelijk gemaakt dat het bedrijf hier te maken heeft met niet de minste. Kendall is een duur merk dat wereldwijd sterk in de markt staat: "Ze sierde de covers van 's werelds meest prestigieuze modebladen inclusief Vogue, Vogue Paris, Vogue Japan, Vogue Brazil, Harper's Bazaar (shot by Karl Lagerfeld), Allure, GQ, Glamour, Marie Claire, LOVE, Interview, Paper, InStyle, Cosmopolitan, Cleo, Garage, Dazed, Raine en BLANK."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren