logo songteksten.net

Tien jaar voorbijgevlogen voor John Williams

AMSTERDAM - Help, Mijn Man Is Klusser! begint volgende week aan het tiende seizoen. Presentator John Williams vindt het fantastisch hoe het programma zich heeft ontwikkeld in de afgelopen tien jaar.

''Zoiets gebeurt mede doordat we er met het hele team zoveel plezier aan beleven. Als je het goed hebt met elkaar zie je hoeveel moois je kunt maken. Tien jaar alweer, het is voorbijgevlogen'', aldus John.

Help, Mijn Man Is Klusser! kenmerkt zich door de reactie van de mannen en de manier waarop ze soms in hun ego aangetast zijn. ''Simon uit Ridderkerk reed boos weg en wilde niets met ons te maken hebben. We hebben inmiddels gezien dat dit wel vaker gebeurt'', legt Williams uit. ''Er is woede, angst, onbegrip en als we dan een goed een-op-eengesprek hebben komen we er toch altijd weer uit. Er liggen altijd andere zaken ten grondslag aan hoe het zover heeft kunnen komen. Ik vind het mooi om te zien dat we hierin deze mensen kunnen helpen.''

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen komen John en de klussers Marja en Chris te hulp. Vanwege de verbouwing slapen ze al jaren in de eetkamer. Dochter Froukje kon het niet langer aanzien en riep de hulp in van het programma. Maar de man des huizes ziet dit helemaal niet zitten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren