logo songteksten.net

Slankere Adele verslaafd aan winkelen

LONDEN - Adele wilde een paar kilo kwijt met het zicht op haar nieuwe wereldtournee, maar nu ze slanker is, heeft de zangeres een heel ander probleem. Ze is verslaafd aan winkelen. “Ik pas nu de kleding die in de winkels hangt”, legt Adele uit in een interview met Vogue. “Dat is voor mij een enorm probleem!”

Adele is gezonder gaan leven. Ze rookt al jaren niet meer, drinkt nog nauwelijks, let op wat ze eet en sport geregeld. “Ik voel me nu meer mezelf dan ooit tevoren. Ik zit zo lekker in m’n vel. Ik ben tevreden met hoe ik eruit zie, wie ik ben en ben erg blij met alle mensen om mij heen.”

Hoewel Adele nu een zwak heeft voor winkelen, gaat ze thuis nog steeds gekleed als ‘sjofele moeder’. “Dan ben ik net als ieder ander. Als ik met m’n kind op pad ga, draag ik leggings, een trui en gympen. Die kleine, vieze handjes laten overal vlekken achter.”

De 27-jarige zangeres en haar man doen er alles aan hun driejarige zoon Angelo buiten de publiciteit te houden. “Ik denk dat het heel moeilijk is kind te zijn van een beroemd persoon. Wat als hij wiet wil roken of als minderjarige wil drinken? Of wat als hij homo is en dat mij niet wil vertellen, maar ik er achter kom doordat hij wordt gefotografeerd?”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren