logo songteksten.net

Barry Manilow nogmaals geopereerd

LOS ANGELES - Barry Manilow is vrijdag nogmaals geopereerd. De 72-jarige Copacabana-zanger, die begin deze week operaties aan zijn mond onderging, werd donderdag met spoed naar een ziekenhuis in Los Angeles gebracht. Daar moest hij weer onder het mes, staat in een bericht op zijn Facebook-pagina.

Manilow onderging opnieuw een spoedoperatie en die is goed verlopen. “Het gaat erg goed”, laten woordvoerders van de zanger vrijdag weten. “Zijn artsen laten weten dat de operatie is geslaagd en ze verwachten geen verdere complicaties.”

De zanger moet zich de komende tijd wel koest houden. “De komende 48 uur mag hij niet praten, zingen of rappen. Barry bedankt iedereen voor alle beterschapswensen.”

Manilow werd vorige maand ook al met spoed opgenomen in het ziekenhuis, toen was zijn hart de boosdoener. Vanwege zijn meest recente gezondheidsproblemen is het nog steeds niet duidelijk of Manilow maandag aanwezig kan zijn bij de uitreiking van de Grammy’s. Hij is genomineerd voor zijn meest recente album My Dream Duets.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren