logo songteksten.net

Barry Atsma wil niet bij Kardashian-club

AMSTERDAM - Barry Atsma en Noortje Herlaar hebben er absoluut geen behoefte aan om alles over hun privéleven te delen. Het acteurskoppel wil het liefst zo min mogelijk kwijt over hun relatie.

“We behoren niet tot de club van Kim Kardashian die alles openbaart wat in haar privéleven gebeurt”, zegt Barry zaterdag in het AD. Sinds hij en Noortje een relatie hebben worden ze gek van alle vragen over hun prille liefde.

“Nu krijg ik opeens vragen te beantwoorden als: zingt ze weleens voor je? Serieus, moet ik het daarover hebben?”, vraagt Barry zich in de krant af. Noortje kan er wel om lachen. “Ze hebben niets te maken met het volle en rijke leven dat we leiden. Dat verandert echt niet omdat het nu soms onder een vergrootglas ligt. We leven gewoon ons leven.”

Barry en Noortje kregen een relatie ten tijde van de opnames van de film Knielen op een bed violen. Hoe de vonk precies oversloeg, wil Barry niet kwijt. “Ik wil het daar niet over hebben. Dat is aan ons. Maar het moet toch duidelijk zijn: kijk eens, wat een fantastische vrouw daar zit.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren