logo songteksten.net

Pat en Cissy Houston voor de rechter gesleept

LOS ANGELES - Bedelia Hargrove, de beheerder van de nalatenschap van Bobbi Kristina Brown, heeft Pat en Cissy Houston aangeklaagd. De twee zouden ondanks diverse verzoeken weigeren om voor het beheer te betalen.

Bobbi Kristina overleed in juli van vorig jaar op 22-jarige leeftijd. De dochter van wijlen Whitney Houston had maandenlang in coma gelegen, nadat ze eind januari 2015 bewusteloos was aangetroffen in bad. Haar nalatenschap wordt beheerd door Hargrove.

Pat en Cissy, respectievelijke de tante en oma van Bobbi Kristina, moeten als medecurators alle betalingen vanuit het fonds goedkeuren, ook voor het beheer ervan. Pat en Cissy zouden echter alleen een krabbel zetten als ze zelf vinden dat een rekening 'redelijk' is. Dat zou tot een vertrouwensbreuk hebben geleid.

"De beklaagden belemmeren een goed beheer van de nalatenschap", zo luidt de aanklacht volgens de website Bossip. "Tot op de dag van vandaag weigeren ze om de kosten van het beheer te betalen, ondanks herhaalde verzoeken daartoe."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren