logo songteksten.net

André Hazes junior schrijft niet over moeder

ROTTERDAM - Op zijn nieuwe album Leef, dat vrijdag uitkomt, bezingt André Hazes junior bewust de ruzie met zijn moeder niet. "Ik ga nu geen liedje schrijven over mijn moeder", zegt Dré woensdag in het AD. "Stel dat het over vijftien jaar weer goed is, dan is er nog wel dat liedje."

"En ik vind: je moet niet met modder gooien", gaat de 22-jarige Dré verder. Hij verbrak de banden met zijn moeder en zus vorig jaar, naar verluidt omdat de twee vrouwen het niet eens zijn met Dré's partnerkeuze. De zanger is al een tijd gelukkig met de zestien jaar oudere Monique Noëll.

Met haar hoopt Dré oud te worden. In het nummer 'Weet dat je welkom bent' zingt hij over zijn kinderwens. "We zijn er zo mee bezig, we oefenen heel veel en als het op een dag op ons pad mag komen… Ik hoop dat het ons gegeven is."

Hoewel Dré niet over zijn moeder zingt, staat er op Leef wel een nummer over zijn vader, Hé ouwe. "Inmiddels word ik serieus genomen", zegt Dré, die vanaf zijn dertiende heeft geknokt 'om in de voetsporen van mijn vader te kunnen treden'. "Ik ben André Hazes jr, niet alleen 'de zoon van'. Maar zonder hem was ik hier niet gekomen. Ik zal altijd in zijn schaduw blijven staan - dat vind ik niet erg."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren