logo songteksten.net

Kinderen Krajicek vliegen tegelijk uit

AMSTERDAM - In huize Krajicek wordt het over een paar maanden een stuk stiller. Dochter Emma (zeventien) en zoon Alec (vijftien) pakken medio juni beiden hun biezen, vertelt Daphne Deckers vrijdag in De Telegraaf.

"Alec wil, als hij zijn examen haalt, meteen als tennisser het profcircuit in en gaat daarom het huis uit. Emma gaat deze zomer eerst naar Los Angeles, waar ze een korte opleiding gaat volgen aan de toneelschool. Als ze terug is uit Amerika gaat ze vervolgens beginnen aan een studie in Rotterdam", vertelt Daphne over de toekomstplannen van haar kroost.

Dat haar beide kinderen tegelijkertijd uitvliegen, ervaart Daphne 'niet als iets negatiefs'. "We hebben ze zo goed mogelijk opgevoed en nu moeten ze het zelf laten zien." De presentatrice noemt de huidige fase in haar leven 'ook een heel leuke'.

Daphne en haar man Richard hebben hun kinderen meegegeven dat ze het zelf 'moeten halen' in het leven. "Daar hebben we ze zo goed mogelijk voor klaargestoomd en ik ben benieuwd hoe ze het allebei gaan doen straks. Maar eigenlijk maak ik me nergens zorgen om."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren