logo songteksten.net

Nicki Minaj is zoveel mogelijk bij Meek Mill

PHILADELPIA - Nicki Minaj en Meek Mill zijn weer bij elkaar en daar komt gedurende zijn huisarrest geen verandering meer in. Bronnen bevestigen aan TMZ dat ze sinds deze week weer onafscheidelijk zijn na een korte crisisperiode van drie weken.

Afgelopen week dook Nicki weer op. Ze was te zien op een foto die de rapper op Snapchat plaatste .Vrijdag plaatste ze zelf een foto op Instagram van de ring die ze van hem kreeg. Bronnen zeggen dat ze het hebben bijgelegd nadat ze zich realiseerden dat ze onnodig ruzie maakten doordat ze beide onhandig communiceren.

De vriend van Nicki Minaj begon vorige week aan zijn huisarrest. Hij zit drie maanden thuis met een elektronische enkelband. Dat zette hun relatie onder grote druk, omdat Meek van Nicki verlangde bij hem in de buurt te blijven gedurende zijn huisarrest. Nicki was dit in eerste instantie niet van plan, maar zou zich nu soepeler opstellen. Volgens de bronnen is ze nu zo vaak als ze kan bij Meek in Philadelphia, op een paar optredens in Zuid-Afrika na.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren