logo songteksten.net

Kanye West krijgt lift van paparazzi

LOS ANGELES - Vroeger vielen er wel eens klappen als Kanye West de paparazzi tegenkwam, maar tegenwoordig lijkt de rapper het beter te kunnen vinden met de fotografen. Dinsdag stapte Kanye zelfs in de auto bij een paparazzo, die hem na zijn sportschoolbezoek een lift aanbood.

"Ik heb Uber helemaal niet meer nodig. Ik heb de paps die me overal naartoe kunnen brengen", zei Kanye terwijl hij richting de auto liep. De rapper was vriendelijk voor zijn tijdelijke chauffeurs en babbelde over de bijnaam paps en informeerde of ook zij eerder die dag betrokken waren bij een opstootje. Toen Kanye vroeg of de camera uit mocht omdat hij een telefoontje moest plegen, gebeurde dat zonder gemor.

De fotografen zetten de rapper af bij een woning in Los Angeles, waar hij werd opgewacht door een bekende. Die moest lachen toen hij zag dat Kanye werd afgezet door twee paparazzi. De mannen vroegen de rapper tot slot naar een boodschap voor zijn fans. "Ik hou van jullie. Laten we de wereld een mooiere plek maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren