logo songteksten.net

Zusje Olsen-twins vreest paparazzi

(Novum/AP) - Het jongere zusje van Mary-Kate en Ashley Olsen hoopt niet dat haar hetzelfde lot als haar zussen te wachten staat. De 21-jarige Elizabeth Olsen ziet op tegen de paparazzi, die constant op haar zussen jagen. Elizabeth timmert flink aan de weg als actrice. Twee van haar films worden deze maand vertoond op het bekende Sundance filmfestival.

Elizabeth Olsen maakte al jong mee hoe het is om in de spotlights te staan door haar zussen, die bekend werden door hun rol in Full House. "Het was gevaarlijk om te gaan winkelen met mijn zussen. Mensen veroorzaakten bijna auto-ongelukken. Ik vind dat echt heel raar, maar ik wil wel graag actrice worden."

Olsen is voorbereid op alle aandacht die acteerwerk met zich meebrengt. "Als het lukt, moet je proberen dat die aandacht niet gaat overheersen. Ik heb er nog geen last van gehad en hopelijk gebeurt dat ook niet, want het is een raar aspect van dit werk."

Op Sundance, een festival voor onafhankelijk geproduceerde films, zijn dit jaar twee films van Olsen te zien: Silent House en Martha Macy May Marlene. Het evenement in Park City begon donderdag en duurt nog tot en met zondag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren