logo songteksten.net

Armin van Buuren wint 3FM Award beste dance

HILVERSUM - Armin van Buuren heeft maandag de eerste 3FM Award gewonnen. De dj krijgt de onderscheiding in de categorie beste artiest dance.

"Te gek jongens, dat vind ik echt te gek", liet Armin via de telefoon weten. Hij is maandag niet bij de uitreiking van de prijzen van 3FM omdat hij onderweg is naar Noord-Ierland, waar hij op moet treden. Hij bedankte 'alle stemmers, natuurlijk 3FM en alle fans'. "Zonder jullie zou ik hier niet zitten, dit is echt de leukste baan ter wereld. Ik ben dankbaar en trots."

Armin liet Bakermat, Oliver Heldens en Yellow Claw achter zich. Het is voor de dj uit Leiden de derde keer dat hij de 3FM Award voor beste artiest dance wint, in 2012 en 2013 ging hij ook met het beeldje naar huis. Vorig jaar en in 2014 ging de onderscheiding naar Martin Garrix.

Liveshow

De 3FM Awards 2016 zijn in volle gang. De radiozender startte maandag om 15.30 uur met een ruim tien uur durende liveshow in het Utrechtse TivoliVredenburg. Artiesten als Miss Montreal, Lil' Kleine en The Common Linnets treden op.

Vanaf 20.30 uur maakt 3FM bekend welke bands en artiesten nog meer in de prijzen vallen. De uitreiking van de 3FM Awards zijn live te volgen via 3FM en NPO 3.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren