logo songteksten.net

Nieuwe single Kanye West ook op Spotify en AM

LOS ANGELES - Kanye West beweerde bij de lancering van zijn album The Life of Pablo dat zijn muziek voortaan uitsluitend op het streamingplatform Tidal te horen zou zijn. Kennelijk doelde de rapper alleen op het volledige album, want de single Famous, afkomstig van het album, is nu te beluisteren via alle denkbare platformen, waaronder Spotify en het door Kanye verafschuwde Apple Music.

Kanye klonk in februari behoorlijk stellig op Twitter. "Mijn album zal nooit, maar dan ook echt nooit, via Apple Music te beluisteren zijn. En ik gooi het ook nooit in de verkoop. Het is alleen beschikbaar op Tidal", aldus de excentrieke artiest.

Het nummer Famous zorgde bij de release van The Life of Pablo direct voor ophef. In de single geeft West zangeres Taylor Swift de wind van voren in niet mis te verstane bewoording. In de versie die nu op Spotify e.d. is geplaatst, is de tekst ietwat aangepast. De doorgaans zo actieve Twitter-gebruiker heeft overigens nog niet laten weten waarom Famous ook bij concurrenten van Tidal te beluisteren is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren