logo songteksten.net

Ilse DeLange neemt Jaco en Esmée mee op tour

HILVERSUM - Ilse DeLange heeft Jaco en Esmée vrijdagavond tijdens de finale van The Voice Kids uitgenodigd om gastoptredens te verzorgen tijdens de tournee van The Common Linnets die ze dinsdag aanvangt in de Nederlandse theaters.

Na haar vertolking van Kon ik maar even bij je zijn kreeg Esmée vrijdagavond tijdens de liveshow meer stemmen dan Jaco, waardoor ze het met Selenay uit Team Borsato en Imani uit Team Ali B tot de top drie schopte.

Ilse DeLange, Esmée en Jaco zongen als trio Take Your Time. ''Dit is mijn eerste seizoen van The Voice Kids en het was zo geweldig, ik kan jullie nog niet missen'', zei Ilse. Ze nodigde beide talenten uit haar stal uit om op te treden tijdens de theatertournee.

Tijdens deze tour zullen Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby hun repertoire, aangevulde met een aantal covers, in een bijzonder en intiem jasje steken. De tour wordt op zaterdag 28 mei afgerond met een optreden in Doetinchem. Op vrijdag 20 mei doet de band een exclusief optreden in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren