logo songteksten.net

Rechtbank: Britney Spears was drugsverslaafd

LOS ANGELES - Britney Spears had in 2007 en 2008 niet alleen psychische problemen die haar in een inrichting deden belanden. De zangeres was in die jaren ook verslaafd aan drugs. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten, meldt TMZ.

In een rechtszaak die Britney aanspande tegen haar voormalige vriend en manager Sam Lufti werd Britney's toestand beschreven in 2007, toen zij Lufti ontmoette. De zangeres lag toentertijd in scheiding, ze was verwikkeld in een voogdijstrijd en had het contact met haar ouders verbroken. Bovendien worstelde Britney, zo blijkt uit de documenten, met een drugsverslaving.

Volgens de rechters deed Sam Lufti zijn best om Britney 'clean' te krijgen, maar familieleden van de zangeres beschuldigen Sam er juist van degene te zijn die haar aan de drugs hielp.

Inmiddels gaat het veel beter met Britney. Vader Jamie kreeg in 2008 het beheer over haar financiën en de zangeres bouwde haar carrière succesvol uit. Spears staat al een tijd met een show in Las Vegas, waardoor ze veel vaker bij haar kinderen kan zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren