logo songteksten.net

Courteney Cox en Johnny McDaid weer verloofd

LOS ANGELES - Courteney Cox en Johnny McDaid gaan alsnog trouwen, meldt Life & Style. De 51-jarige actrice en de 39-jarige rocker van Snow Patrol hebben zich volgens een ingewijde opnieuw verloofd.

''Courteney en Johnny plannen een bruiloft in het najaar'', aldus een insider. ''Ze zijn onlangs naar Londen geweest om met hun weddingplanners te praten.'' De trouwerij zal overigens niet in Londen zijn, maar in Ierland. ''Ze overwegen te trouwen in Castle Leslie, waar Paul McCartney trouwde met Heather Mills, maar ook Ballintubber Abbey, waar Pierce Brosnan in het huwelijksbootje stapte.''

Het herenigde stel zou een kleine, intieme bruiloft willen. Niet meer dan honderd gasten. Degenen die het geluk hebben om uitgenodigd te worden, staat iets speciaals te wachten. ''Hun goede vriend Ed Sheeran zal optreden en Johnny zal een lied zingen dat hij speciaal voor Courteney heeft geschreven'', besluit de bron.

Cox en McDaid verloofden zich de eerste keer in juni 2014 na een half jaar daten. Afgelopen december ging het stel uit elkaar, maar het legde het in maart weer bij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren