logo songteksten.net

Kylie denkt over leven buiten schijnwerpers

LONDEN - Kylie Jenner staat volop in de belangstelling, maar dat kan over een paar jaar zomaar anders zijn. De achttienjarige realityster denkt na over een leven buiten de schijnwerpers, zegt ze in een interview met de Britse editie van Glamour.

"Ik laat alleen maar zien wat ik wil laten zien", zegt het jongste halfzusje van Kim Kardashian. "Ik denk dat ik langzaamaan steeds meer achter de schermen ga doen." Volgens Kylie loopt Keeping Up With The Kardashians, de realityshow rondom de Kardashians en Jenners, op zijn einde. "Ik ga niet weg voordat we er allemaal klaar mee zijn, maar zo rond mijn twintigste wil ik me wel helemaal kunnen focussen op mijn cosmeticalijn."

Kylie is behoorlijk succesvol en ziet zichzelf als voorbeeld voor veel tieners. "Ik zie mezelf als feministe. Ik ben een jonge vrouw en niet afhankelijk van een man of wie dan ook. Ik verdien mijn eigen geld en heb mijn eigen bedrijven. Ik denk dat ik een inspiratiebron ben voor veel jonge meiden die op eigen benen willen staan."

Dat doet Kylie zelf al jaren. Ze beweert dat ze sinds haar dertiende financieel onafhankelijk is. "Ik heb al vijf jaar geen cent van mijn moeder gevraagd. Ik heb alles zelf betaald: auto's, huizen, kleding, alles."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren