logo songteksten.net

Marc Anthony had vaker thuis willen zijn

LOS ANGELES - Marc Anthony heeft er spijt van dat hij een groot deel van de jeugd van zijn kinderen heeft gemist. De zanger zegt in een interview met CBS, dat zondag wordt uitgezonden, dat hij vaker thuis had willen zijn.

Marc was 'graag thuisvader geweest'. "Zodat ik geen seconde van mijn kinderen had hoeven missen." De 47-jarige Marc heeft vijf kinderen. De oudste, dochter Ariana, kwam in 1994 ter wereld. Zoontjes Cristian (15) en Ryan (12) komen voort uit Marcs huwelijk met voormalig Miss Universe Dayanara Torres. Met Jennifer Lopez kreeg de zanger in februari 2008 de tweeling Max en Emme.

De tijd weg van zijn kroost noemt Marc 'het grootste offer' dat hij heeft moeten brengen voor zijn carrière. "En dan begin ik me af te vragen: was het allemaal de moeite waard?"

Droom

Marc droomde als kind van een leven buiten Spanish Harlem, de New Yorkse wijk waar hij opgroeide in een gezin met acht kinderen. Om zijn droom waar te maken, moest Marc zichzelf veranderen. "Mijn vader was altijd goudeerlijk en zei: zoon, we zijn lelijk. Werk aan je persoonlijkheid."

Het lukte Marc een succesvol zanger en zakenman te worden. Hij verkocht wereldwijd ruim twaalf miljoen albums, heeft een eigen kledinglijn, is mede-eigenaar van het American football-team Miami Dolphins en richtte vorig jaar zijn eigen bedrijf Magnus Media op. "Dit begon als een droom en werd realiteit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren