logo songteksten.net

Zanger Travis verveelt tv-kijkers

LONDEN - Het bezoekje van Travis-zanger Fran Healy aan het tv-programma Saturday Kitchen is geen succes geworden. Kijkers klaagden op Twitter dat de popmusicus saai was. “Kan iemand hem wakker schudden”, schreef een twitteraar. Die noemde Fran “de saaiste man op aarde”.

Fran, gekleed in een simpele grijze trui, had de avond voor de uitzending van zaterdagochtend flink doorgehaald met de andere leden van Travis. Hij had maar twee uurtjes geslapen. “Dat is echt rock ‘n’ roll”, zei presentator Matt Tebbutt nog, maar Fran bleek niet in staat zich als een echte rocker te gedragen. Wel vertelde hij nog dat de Schotse band een feestje had gevierd vanwege de nieuwe plaat die verschenen is.

Het interview met de zanger van de hit Why Does It Always Rain On Me bleek voor de kijkers een hele zit. Fran zat er ongeïnspireerd bij en gaf heel traag antwoord. Op Twitter regende het dan ook klachten over hem. Mensen vroegen zich zelfs af of Fran nog steeds dronken was. “Ik zou het niet erg vinden als Fran naar z’n bed ging om slaap in te halen”, twitterde een kijker. “Hij is zo saai.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren