logo songteksten.net

Amy Schumer maakt ruzie met fan om foto

GREENVILLE - Amy Schumer heeft ruzie gemaakt met een fan die op straat zijn camera op haar richtte. De komiek liet via Instagram weten dat de man haar bang had gemaakt. In reactie beschuldigt Leslie Brewer Amy er juist van onbeschoft te zijn geweest.

"Deze man rende op me af en maakte me bang waar zijn gezin bij was", schreef Amy zaterdag bij een foto van Leslie. "Ik vroeg hem te stoppen, maar hij zei, nee dit is Amerika en we hebben voor jou betaald. Dit was waar zijn dochter bij was. Ik zei stop en nee. Goede boodschap voor je kind." Amy schreef verder voortaan geen foto's met fans meer te maken vanwege het incident.

Volgens de man klopt hier niets van. Leslie vertelde Fox dat hij zijn camera tevoorschijn haalde toen hij Amy spotte, maar dat hij zijn opname stopte toen Amy dat vroeg. Volgens hem betrok Amy zijn dochter in het gesprek en maakte ze er een punt van hem op de foto te zetten om dit met haar miljoenen volgers op Instagram te delen. "Ze was zo onbeschoft."

Amy stelde haar fans via Twitter gerust. Ze belooft nog steeds foto's te maken met aardige mensen. Verder liet ze People weten haar fans dankbaar te zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren