logo songteksten.net

Kit Harington zegt sorry tegen fans

LOS ANGELES - Kit Harington heeft zijn excuses aangeboden aan de fans van Game Of Thrones. "Ik wil graag tegen iedereen sorry voor het liegen zeggen", zo zei de 29-jarige acteur in een video die Entertainment Weekly online heeft gedeeld.

Jon Snow, het personage van de acteur in de HBO-show, werd aan het einde van het vijfde seizoen vermoord. Kit moest daarom van de makers doen alsof hij niet langer in Game Of Thrones speelde. Maar in de tweede aflevering van het zesde seizoen, die zondag in de Verenigde Staten op televisie werd uitgezonden, werd duidelijk dat Kit toch nog meedoet in de hit-serie. Jon Snow werd namelijk weer tot leven gewekt door Melisandre, die gespeeld wordt door Carice van Houten.

Kit is blij dat fans de afgelopen maanden verdrietig waren om de dood van Jon Snow. "Ik geloof dat mijn grootste angst was dat het mensen niets zou kunnen schelen. Of dat ze het wel prima zouden vinden dat Jon Snow dood was. Maar het lijkt erop dat mensen er een beetje verdriet van hadden. En dat betekent dat iets wat ik doe, of wat de show doet, goed is."

De video is een voorproefje van een exclusief interview met Kit dat verschijnt in de aankomende papieren versie van Entertainment Weekly.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren