logo songteksten.net

Douwe Bob klaar voor eerste repetitie

STOCKHOLM - Douwe Bob moet maandagmiddag voor de eerste keer aan de bak op het grote podium van het Eurovisiesongfestival. De zanger maakt zich op voor de eerste repetitie en is er klaar voor, zo laat hij weten in een filmpje dat AVROTROS maandag deelde.

"Ik heb heerlijk geslapen. Zo meteen gaan we naar de eerste rehearsal. En ik heb er ontzettend veel zin in", aldus Douwe Bob. "Het wordt fantastisch. Spannend ook wel. Spannender dan ik dacht dat het zou zijn."

Douwe Bob besluit de korte boodschap dat hij voortaan al zijn filmpjes in het Engels gaat doen. "Dat komt omdat ik zoveel mogelijk andere mensen wil bereiken. Veel mensen uit andere landen kijken hiernaar en het lijkt mij tof als die andere mensen het ook verstaan. Ik wil zo veel mogelijk mensen bereiken en uiteindelijk gaan we natuurlijk voor de winst."

Bij de eerste repetitie op het podium in Stockholm wordt direct duidelijk hoe de act van Douwe Bob er ongeveer uit gaat zien. Tot nu toe heeft de zanger daar nog niets over losgelaten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren