logo songteksten.net

Arie Boomsma geniet van luiers verschonen

AMSTERDAM - Arie Boomsma is zo dol op zijn dochtertje dat zelfs een vieze luier hem niet deert. "Ik geniet zelfs van het verschonen van de luiers", zei Arie maandag bij de presentatie van zijn boek Beweeg! tegen Shownieuws.

"Het is fantastisch", vatte Arie het vaderschap samen. De presentator en zijn vrouw verwelkomden dochter Bobby Jo in februari. "Juist doordat we tegenslagen kennen, kennen we ook dat echte geluk."

Over een aantal van die tegenslagen is Arie open in Beweeg!, dat hij samen met zijn broer Klaas schreef. In het boek is veel aandacht voor de jarenlange drank- en drugsverslaving van Klaas. "Als je van iemand houdt dan wil je die persoon blij zien", zei Arie over zijn verslaafde broer. "Hij is zijn hele leven verslaafd geweest en nu 4,5 jaar nuchter."

Arie, die uit een gezin van vijf kinderen komt, maakt momenteel ' een mooie tijd' mee. "Het is gewoon heel erg fijn dat dingen die mis gingen in het verleden of die moeilijk waren nu goed gaan. Iedereen is aan het bouwen; kinderen en trouwen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren