logo songteksten.net

'Sabia kandidaat in dansshow van Sylvie Meis'

KEULEN - Sylvie Meis is in gesprek om de presentatie van de Duitse versie van Dance Dance Dance op zich te nemen. Volgens de Duitse krant Bild is haar voormalige hartsvriendin Sabia Boulahrouz mogelijk kandidaat in de Duitse dansshow.

Dance, Dance, Dance is een programma van Talpa. In de show, die in Nederland al toe is aan een tweede seizoen, dansen sterren met een zelfgekozen danspartner op hoogstaand niveau de originele choreografie van diverse videoclips.

Sylvie Meis presenteert momenteel Let's Dance bij onze oosterburen. Sinds 2011 presenteert ze dansshows in Duitsland, samen met de Duitse presentator Daniel Hartwich met wie ze ook Stepping Out presenteerde. Het ligt volgens Bild voor de hand dat Sylvie ook Dance Dance Dance voor haar rekening neemt.

Sabia Boulahrouz zou na lange onderhandelingen als kandidaat zijn gestrikt. Duitse media vragen zich af of dat goed gaat. Nadat Sylvie en Rafael van der Vaart begin 2013 uit elkaar waren gegaan en Sabia de HSV-voetballer aan de haak had geslagen, was het oorlog tussen de twee voormalige hartsvriendinnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren