logo songteksten.net

Cannes eert Robert De Niro

CANNES - De film Hands of Stone, over het leven van de Panamese bokslegende Roberto Duran, krijgt een speciale plek in de programmering van het filmfestival in Cannes. Met een speciale vertoning eert de festivalorganisatie acteur Robert De Niro, die een rol heeft in de film.

Hands of Stone is de bijnaam van Duran. De Niro speelt in Hands of Stone zijn manager en coach Ray Arcel. Édgar Ramírez speelt de hoofdrol. Zanger Usher kroop voor de productie in de huid van één van Durans rivalen, Sugar Ray Leonard.

''Ik kijk ernaar uit terug te mogen keren naar Cannes'', zegt Robert De Niro op de website van Variety. ''Vooral met deze film Hands of Stone, waar ik erg trots op ben. Deze film is verheffend en vermakelijk voor het publiek. Ik hoop al mijn filmvrienden van over de hele wereld in Cannes te mogen ontmoeten."

Hands of Stone draait 16 mei in Cannes, in het bijzijn van regisseur Jonathan Jakubowicz, acteur Edgar Ramírez en actrice Ana de Armes. Hands of Stone draait vanaf eind augustus in de bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren