logo songteksten.net

Nicolette en Tim nieuw presentatieduo SBS6

AMSTERDAM - Nicolette van Dam en Tim Douwsma presenteren The Next Boy/Girl Band, de nieuwe talentenjacht van SBS6. Dat heeft de zender woensdag bekendgemaakt.

Nicolette was tot voor kort een van de vaste gezichten bij RTL, maar kon daar op korte termijn niet meer rekenen op een nieuw programma. Voorlopig gaat ze bij SBS6 alleen de zoektocht naar een nieuwe boy- of girlband presenteren. Volgens een woordvoerder is er geen sprake van een 'overstap'.

Tim brak in 2007 zelf door in de SBS-talentenjacht So You Wannabe a Popstar. In de afgelopen jaren hield hij zich behalve met zingen en acteren ook bezig met de presentatie van een aantal programma's voor Z@pp en de AVROTROS.

De talentenjacht heeft als doel een succesvolle jongens- en meidenband voort te brengen. Nick Schilder heeft in het programma de taak om een jongensgroep samen te stellen. Hij neemt het op tegen producer, componist en tekstschrijver John Ewbank die een meidengroep vormt. SBS6 brengt The Next Boy/Girl Band in het najaar op de buis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren