logo songteksten.net

Nicolai presenteert ook nieuw seizoen Idols

AMSTERDAM - Er komt een nieuw seizoen van Idols dat wederom door Ruben Nicolai gepresenteerd zal worden. Dat maakte de presentator bekend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL.

"Het is zo’n succes dat het in het voorjaar wel terug zal komen. En ik schrijf me graag bij deze in om dat weer te presenteren, maar dat zit ook wel in de planning hoor. We hebben de liveshows nog niet eens gehad en tot nu toe was het al zo’n feestje om dit te mogen presenteren. In het voorjaar komen we zeker wel terug!"

Nicolai, die nu nog druk is met het huidige seizoen van Idols, staat komende zomer achter de barbecue. Ook voor RTL neemt hij het presentatiestokje van Martijn Krabbé over voor Grillmasters met Herman den Blijker. "Martijn maakt het programma ook al met zijn productiehuis en vond het een beetje gek om in ‘Herman en Martijn op de proef gesteld’ als buddies met Herman op stap te gaan en dan nu opeens in Grillmasters weer presentator en jurylid te zijn. Dus heeft hij mij bij RTL voorgesteld, en die vonden dat een heel goed idee."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren