logo songteksten.net

Dinand Woesthoff gewond na speedbootongeluk

DEN HAAG - Dinand Woesthoff was maandagavond op Ibiza betrokken bij een ongeluk met een speedboot. De zanger kon even niet meer zien, maar maakt het inmiddels goed. Dinand is weer terug in Nederland.

"Het gaat goed met hem", laat Dinands management weten. "Hij heeft oogletsel opgelopen, maar dat is niet blijvend." Donderdagavond gaat de zanger gewoon volgens planning weer aan het werk. "Het was domme pech, maar gelukkig is het goed afgelopen."

Dinand deelde woensdag via Twitter een aantal 'zomertips', die maakten duidelijk wat hem is overkomen. "Als je dan toch met 120 km/uur uit een speedboat wordt gelanceerd, ga dan niet met je hoofd eerst richting water", luidde een van de tips. "Als je dan met je hoofd op 't water klapt, een fel wit licht je mee onder water neemt, je niets meer ziet: blijf kalm, zwem omhoog."

Ziekenhuis

De derde tip is te blijven zwemmen als je boven komt, niets meer ziet, de zee hoort kolken en je kleding zwaar is. "Als na minuten je gezichtsvermogen weer terugkomt en de boot je heeft kunnen vinden, zwem in shock naar de boot & thank God."

Uit de zomertips van Dinand blijkt dat de zanger met bloedende ogen, een bedwelmd hoofd en onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis is gegaan. "Mocht je je afvragen what just happenend, dan zat het grootste gevaar te wachten op het meest onverwachte moment. Pfff."

Halloween

Dinands zevende en laatste tips is een reddingsvest te dragen. "Ook al zag je dit niet aankomen en was het iemand die dit voor je besloot te creƫren." De zanger laat ook weten dat hij blij is weer in Nederland te zijn. "Het was iets te close. Ik blijf lekker thuis."

Tot slot kwam Dinand tot de conclusie dat een speedbootongeluk 'beter' is in oktober. "Na de eerste schrik vinden je kids die zombielook veel beter. #halloween", schreef hij bij een foto van zijn bloeddoorlopen ogen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren