logo songteksten.net

Bas Keijzer en Ellen Evers in Ciske-musical

AMSTERDAM - Acteurs Bas Keijzer, Ellen Evers en Brigitte Nijman spelen hoofdrollen in de nieuwe versie van de musical Ciske de Rat. Dat heeft producent Albert Verlinde woensdag bekendgemaakt.

Keijzer speelt de vader van Ciske, Evers zijn moeder. Brigitte Nijman speelt de rol van tante Jans. Eerder werd al naar buiten gebracht dat Danny de Munk de titelrol gaat vertolken.

Producent Albert Verlinde zegt 'erg blij en trots te zijn Ciske weer op de planken te brengen'. "We willen een traditie voortzetten om grote familievoorstellingen elke paar jaar op te voeren. En Ciske past zeker in dat rijtje: het is onze Annie." Hij stelt dat de theaters zelf hebben gevraagd om een reprise van de voorstelling. Het stuk is vanaf november vier maanden in het DeLaMar Theater te zien; daarna volgt een tournee.

Volgens regisseur Paul Enens gaat Ciske de Rat in essentie over 'het vergeten kind'. "Kinderen die aan verkeerde kant van de maatschappij terecht komen, en wat doen we daar als samenleving mee. Wie neemt de verantwoordelijkheid om een kind richting te geven en een eind op weg te helpen in het leven?"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren