logo songteksten.net

Tweede liveshow Idols trekt 781.000 kijkers

HILVERSUM - Idols is nog altijd niet terug bij de hoge kijkcijfers van de auditierondes. De tweede liveshow heeft woensdagavond 781.000 kijkers naar RTL 5 getrokken. De audities werden nog door ruim een miljoen kijkers aangezet. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het talentenprogramma staat daarmee op nummer twaalf in de ranglijst.

Op de eerste aflevering van Idols stemden ruim anderhalf miljoen mensen af. Dat leverde RTL 5 een record op, de talentenjacht was het best bekeken programma van de zender sinds 2006. De eerste liveshow van vorige week haalde 739.000 mensen voor de buis.

Deelnemers Thijs en Jeffrey moesten woensdagavond het podium verlaten. Jeffrey werd op de helft van de show al weggestemd na zijn opvoering van Ik leef niet meer voor jou van Marco Borsato. Thijs nam afscheid aan het einde van de uitzending. Hij kon nog wel twee nummers opvoeren. Deelnemers Nina, Steve, Tom en Kimberly gaan door naar de halve finale volgende week.

Het NOS Journaal was het best bekeken programma met 1.512.000 kijkers. De programma's Goede tijden slechte tijden en Love Is In The Air volgden het journaal op met de tweede en derde plek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren