logo songteksten.net

'Amber Heard was close met schoonmoeder'

LOS ANGELES - Actrice Amber Heard kon het goed vinden met haar vrijdag overleden schoonmoeder Betty Sue. In tegenstelling tot de geruchten was er geen sprake van strijd tussen Amber en de moeder van haar ex-echtgenoot Johnny Depp. Dit vertelt een goed ingevoerde bron aan People.

''Amber bleef aan de zijde van Betty Sue gedurende haar ziekte'', zegt een bron. ''Ze heeft haar regelmatig opgezocht in het ziekenhuis." Betty Sue Palmer overleed afgelopen vrijdag op 81-jarige leeftijd in Los Angeles na een lang ziekbed.

''De familieleden zijn erg hecht met elkaar en hadden een speciale band met hun moeder, die iedereen bij elkaar hield'', vervolgt de ingewijde op de website van People. ''Ze zorgden goed voor haar. Ze was de afgelopen jaren ernstig ziek, maar haar familie zorgde ervoor dat ze de best mogelijke behandeling kreeg. Johnny was erg close met zijn moeder. Amber is dol op Johnny's familie. Zij was degene die voorstelde om te trouwen in het huis van Betty Sue." Ze was volgens de bron ook erg close met Depp's 14-jarige zoon Jack.

Amber Heard heeft drie dagen na Palmers dood de scheiding aangevraagd. Ze was nog geen anderhalf jaar getrouwd met Johnny Depp. Ze heeft bij de rechtbank een verzoek om alimentatie ingediend, de Hollywoodacteur heeft daar bezwaar tegen ingediend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren