logo songteksten.net

T.I. condoleert nabestaanden na schietpartij

LOS ANGELES - Rapper T.I. heeft zijn condoleances aangeboden aan de nabestaanden van het slachtoffer dat woensdagnacht overleed na een schietpartij bij zijn concert. "Mijn welgemeende condoleances aan de familie voor hun verlies en mijn gebeden zijn bij alle gewonde mensen", schreef hij op Instagram.

"Mijn hart voelt zwaar vandaag", schreef de rapper verder. "Onze muziek is bedoeld om levens te redden, zoals het dat van mij en vele anderen heeft gered."

In de nacht van woensdag op donderdag brak er grote paniek uit in de concertzaal Irving Plaza, toen er schoten klonken voordat het concert van T.I. zou beginnen. De schietpartij zou tijdens een ruzie backstage hebben plaatsgevonden. De bodyguard van de aanwezige rapper Troy Ave, die zelf in zijn been werd geraakt, kwam om het leven. Inmiddels heeft TMZ in videobeelden gezien dat Troy Ave als eerste schoot. Hij is in het ziekenhuis gearresteerd voor poging tot moord. Mogelijk wordt hem na vervolgonderzoek moord ten laste gelegd.

Het is niet de eerste keer dat er ongeregeldheden zijn bij een optreden van T.I. In 2006 werd een ruzie die tijdens een concert in Cincinnati begon op straat voortgezet. De rappers assistent en vriend Philant Johnson kwam daarbij om te leven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren