logo songteksten.net

Amber wil contactverbod voor ex Johnny Depp

LOS ANGELES - Amber Heard beweert geslagen te zijn door haar ex-man Johnny Depp. Ze heeft vrijdag bij de rechtbank in Los Angeles om een contactverbod gevraagd.

Ze beschuldigt Johnny Depp, met wie ze in een scheidingsprocedure is verwikkeld, van huiselijk geweld. Volgens TMZ kwam Amber vrijdag met haar advocaat Samantha Spector naar de rechtbank. Aan de hand van foto's van verwondingen wilde ze de rechter ervan overtuigen dat Depp meer dan eens zijn handjes niet kon thuishouden.

Een van de foto's staat prominent op de website van TMZ. Daarop is Amber Heard met een blauw rechteroog te zien. Ze zegt dat de foto afgelopen zaterdag is gemaakt na een klap van haar echtgenoot. Heard zegt dat Depp haar in ruil voor geld heeft gevraagd om haar mond over het incident te houden. In plaats daarvan vroeg ze afgelopen maandag direct een scheiding aan.

Amber vraagt om een contactverbod, maar van een directe dreiging is geen sprake. Depp is sinds woensdag de stad uit om zijn nieuwe film te promoten. Hij liet zich in de rechtbank vertegenwoordigen door zijn advocaat Laura Wasser.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren