logo songteksten.net

Amber Heard in tranen naar huis

LOS ANGELES - Actrice Amber Heard heeft vrijdag in tranen de rechtbank verlaten. Kort daarvoor had de rechter haar ex Johnny Depp een tijdelijk contactverbod opgelegd op verdenking van huiselijk geweld. Hij moet bijna 100 meter uit haar buurt blijven, in ieder geval tot een hoorzitting over de scheiding die in juni gepland staat.

De actrice verliet de rechtbank in Los Angeles vrijdag aanvankelijk met een stalen gezicht. Haar blauwe oog was duidelijk zichtbaar. Deze verwonding is volgens Amber het gevolg van een mobiele telefoon die Johnny haar vorige week zaterdag toewierp.

Kort nadat Amber Heard zich door een haag van paparazzi had gewurmd en in de klaarstaande auto kon plaatsnemen, stortte ze in. Eenmaal in de wagen liet Amber haar tranen de vrije loop. X17 heeft foto's van haar huilbui op de achterbank. ''Ze is erg dapper geweest'', zei haar advocaat tegen People.

Amber eiste vrijdag bij de rechter eveneens dat Johnny uit de buurt van haar hondje Pistol blijft, maar dat verzoek wees de rechter af. Volgens de rechter vormt Johnny geen gevaar voor het huisdier.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren